Petang Nie My Husband Balik Kuching... Yayyyyy!


Bagi Zie...dlm byk² perkhabaran, perkhabaran dari husband gtaw dia akan balik kuching lah satu²nya perkhabaran yg sgtttttttttttttttttt menggembirakan hati zie taw. Sgttttt sgtttt such a happy news for a long distance wife mcm zie ni...hehe.

...after genap 2 minggu tak jumpa, akhirnyaaaaa OPS roadblock dah pun selesai dan dillah bercuti pjg...yippieeee! Happyyyy ssgt :) Tak sabar nk jemput dia kat bus terminal petang ni nanti ^_^

Semoga perjalanan balik my husband berada di dlm lindungan ALLAH SWT. Aminnnn....









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

Reddish Segmen : Follower Review -- Kiah OH Kiah


**Click banner to view her blog**



Perkenalkan uols, another follower blog zie --- Noor Syazwani with her blog Kiah-oh-Kiah. Urmmm...unik nama blog tu. Teringat plak zie dgn drawan Kiah Pekasam....hehehe. Rozita Che Wan yg berlakon :P


FYI, mcm zie jugak...dia pun sdg expecting thier baby utk lahir :) Congrats zie ucapkan ye, dear ^_^ Oh ye, regarding her blog plak...blog yg menarik dgn senang je nk loading if uols terjah masok.

Tak caya....terjah lah sendiri ea *__*









CLICK SINI Utk
Terjah dan Berkenalan
dgn Noor Syazwani :)











Redbloodsnow Copyright©

Sedang Mencari Maybelline BB Mousse


Ari ahad lepas tu kan, lepas je Zie n Tilla ---- mengenyangkan perut di Kluang station, weols gi la kat Watson dok carik product Maybelline yg terbaru ini. Maybelline BB Mousse :) Pssttt...mentang² lah skrg dah pakai BB powder foundation.

...tu yg nak campu adukkan dgn BB mousse foundation ni plak. Yg ni utk zie coverkan liang roma....supaya muka kelihatan licinnnn gitu..hikhikhik. Power of makeup maaa..hehe.

Tp sadly, kat watson at The Spring...dah SOLD OUT ler plak benda alah nih. Laku nah! Cissss









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

Pre-Wedding Photoshoot Fasha Sanda Dan Jejai Ke Ni???


**Sumber dari RotiKaya**



Tadi time jd silent reader kat blog gosip Roti Kaya, baca lah entry ttg sekeping gambar Fasha dan Jejai ni. Pre-Wedding photoshoot ek? Nice :) Zie tgk muka jejai dlm pic tu cam ala² Fizo ler plak...hehehe.

Pape pun, semoga berbahagia zie ucapkan :) BTW, bila tarikh kawen dorg ek??? Siapa tahu...hehe









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BLOG MIRA MEGHA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

Selepas Berbulan² Tak Berhuha Dgn My BFF, Akhirnya....


On last sunday, bila zie terasa alahan zie consider ok sikit. Bila keboringan melanda (dok sorg² kat umah)...apa lg, terus ler msg my BFF, Tilla utk gi jalan² cari makan...hehehe.

...As a BFF yg selalu ada utk Zie, harus koooo dia iya kan aje. YAYYY! out..hehe. Lama tak kuar dgn Tilla taw. rasanya ada kot 5 bulan gitu kat berhuha dgn dia :(





Since Zie ngidam Chicken Chop kat kluang station ni....harus kooo heret tilla gi mengenyangkan perut kat sini...hehehe :D Berjam gak lah tunggu chicken chop utk siap terhidang...ceh. lambat nah.

...hehe, actually takde lah berjam pun. adalah makan masa 30 minit gitu :P




Pssttt...both of us in CHU's favorite color -- Black & White -- hehe. Tanpa di rancang tu actually taw. Tp dlm gambar, zie nak kelihatan in black je kan...huhu





Inilah dia makanan yg di ngiyau² oleh anak di dlm perut :P hehe. Anak zie ni kan...nak makan benda alah yg mahallllll je. Bankrupt lerrrr mak pak dia klo gnie...adeh!

Ehemm...anak dlm perut kerrrrrr EMAK nya yg nak mkn tu ek??? Hahahaha. Larikssss :P









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

Lately Ni Zie Mudah Terasa Letih Yg Teramat Sgt Dan Mudah Mengantuk :(


Zie tak tahu lah uols. lately ni kan, zie terasa zie senanggggggg sgt nk rasa letih yg teramat² sgt dan mengantuk yg teramat juga. Bila gi opis, sampai je kat opis...sambung tido sampai jam 8am...time tengah hari plak, siap je makan.

...Kompom nyer, tido gak. Sampai anak bos sediakan tempat khas utk zie tido. See, baik kan beliau...hahaha. Before this takde lah plak rasa gitu sgt. Nak ambik vitamin VCO lagi, takut plak. W/pun org kata boleh dimakan oleh ibu mengandung, tp since doktor tak bagi green light....

Tak berani wooo nak telan...huhu. Symptom pembawaa baby kot.









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
TRIOLICIOUS COLLECTION
-- Click SINI :) tempat menjual
pelbagi jenis shawl yg sgt cantik
dgn harga yg murah je :) check it
out uols yg penggemar shawl ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

Masa Untuk..... Tido! :D


Selepas penat berhempas pulas mencarik rezeki di sebelah siang....sebelah malamnya plak, its time to rest dan TIDO! Hehe. My favorite activiti ni taw uols....HEHE :P

...k uols, sleep dulu. so tired lah. Gudnite *__*











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
JUTAONE BIZ
-- Click SINI sekirannya anda berminat
utk mendapatkan side income. Jom jd
usahawan Vemma :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

I Am Switching to Silky Girl Magic BB Powder Foundation




Before ni kan zie penguna setia --- Silky Girl Oil Control Two-Way Compact Powder (click to view entries). So aritu time Zie gi Watson kat The Spring. Niatnya nak beli compact tu lagi...tp bila tertengok this new compact powder....










...terus koooo mak berkenan ko noks! HAHA. Terus ku ceraikan sekejap yg Oil Control foundation tu. Hehehe. ada Magic BB tu maaa...tu yg teruja nk try. dah lah harga jauh lg murah dari yg Oil Control tu.

Yg ini only cost RM14.60 je. See...murah kan. Apa lagi, pilihan bijak.... REMBAT TEROS!




Casing color dia menarik lah uols. Siap peminat tegar biru, boleh lah rembat Magic BB Powder Foundation ni ek ^_- Baby blue in color yuuu... soooo girly! ^_- winkss









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

Reddish Segmen : Follower Review -- YesPepol


**Click banner to view his blog**


Banner yg simple dan menarik bukan??? Begitu jugalah dgn blog dia. Sedap mata memandang. Such a well-organized blog, wa cakap lu...hehe :P Masok je dlm blog pepol ni, for sure punya telinga uols di saljikan dgn lagu ^_-

...so make sure sebelum skodeng blog pepol, pastikan tiada music lain bermain ek. So that tak double sounds nnti. hehe :)









CLICK SINI Utk
Terjah dan Berkenalan
dgn Pepol :)













Redbloodsnow Copyright©

BBQ Chicken Wings at Bimmers Yg Sangatttt SEDAP!


Rasanya hampir semua warga Kuching tahu pasal BBQ Chicken Wings kat Bimmers ni kot. Pd mereka yg belum tahu, "Rugi kitak org eh. nyaman da jak koh..hehe". Haaa tu dia bhs ibunda dah keluar dh...kehkehkeh :P

...inilah salah satu makanan favorite zie time preggy ni. Td lunch, zie hanya makan 4 pcs of this BBQ Wings taw. Rasa mcm nk rekemen BBQ Wings ni kat Jalan Jalan Cari Makan je oi...HAHAHA.

Seriously, mmg sedap giler! secret resepi yg takde sorg pun yg dpt tiru ^_^










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

Awan Nano Dinobatkan Sbg Juara Lagu Ke-26 :) Congrats, Hafiz!


Vavavavavaa....dahlah menang Juara Lagu, menang plak Vokal Terbaik. I am soooo proud lah dgn budak nih uols. Hehe. Proud coz dia senegeri dgn zie ^_- winkss. He mmg deserved to menang coz his voice mmg best!

...Perghhh, bawa balik 45K tue. semakin kayo lah kau, dik :D Hidup, Hafiz! Hidup artis Sarawak! Ceaaa...over-react. HAHA :P







Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

Kebizian Melanda...



Today zie sgttt sgttt busy. Memandangkan Zie tak buat Auto publish entries, menjawap ler uols tak bahan bacaan sgt utk hari ini...hehehehehe. Insya'ALLAH time rehat nanti zie buatkan secara pukal ek :P

..pape pun, Selamat bekerja kpd mereka yg baruuuuuuu je start kerja arini ^_-








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

Triolicious Collection #2 (2nd Entry in Jan'12)


Shawl Pashmina (Made in China)
Code: PashChina05

Price: RM15 each (without inner & postage)
Status: 2 Available

For Inner awning same as above, please visit HERE! For more Shawl Pashmina (Made in China), please click HERE! :)




Shawl Pashmina Leopard (Made in India)
Code: PashIndia03

Price: RM27 each NOW --- RM18 each!!
(without inner & postage)
Status: 1 Available

For Inner awning same as above, please visit HERE! For more Shawl Pashmina Leopard (Made in India), please click HERE! :)




Shawl 3 Layer Chiffon
Code: 3layer11
Status: 1 Available

Price: RM13 each (without inner & postage)
buy 2 shawl for RM25 only (without postage)

For Inner awning same as above, please visit HERE! For more Shawl 3 Layer Chiffon, please click HERE! :)







Shawl Love-love
Code: Love05
Color: Black

Price: RM8.00 each (each item sold separately, postage excluded)
Status: Available

For Inner awning same as above, please visit HERE! For more Shawl Love-love, please click HERE! :)





Shawl Kasih
Material: pashmina
Price: RM13.00 each (without postage)

Code: ShawlB02
Color: Turquoise
Status: Available

For Inner awning same as above, please visit HERE! For more Shawl Kasih , please click HERE! :)





Seller's Contact Details
1) Website : Triolicious Collection (click to view)
3) Facebook Page : Triolicious (click to view)
2) Email : triolicious@gmail.com





Disclaimer
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Triolicious Collection ^_-





** This advertisement is brought to you by Redbloodsnow™

Monday Blues :(


Pagi ini zie sgttt sgtttttt lah mengantok arr uols. Sgttttttt lah Monday blues. Bangun td pagi...teramattttt lah rasa malassss sekali. Skrg ni pun asyik menyangap² je dah :( Uwaaaaaaaaaa....

...still ada 8 jam lah nih. Alahaiii...lama nah. Menunggu detik office hours berakhir nih. HAHA :P










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

Skrg Nak Displinkan Diri Utk Tunaikan Amanah Review Blog Mereka Yg Dah Join Reddish Segmen



Reddish Segmen : Follower Review ni lamaaaa dh closed ek. So sebarang penyertaan baru tidak akan di layan *__*

Uols ingat lg tak dgn Reddish Segmen : Follower Review yg zie anjurkan pd tahun lepas. Until skrg belummmmmm lg habis-habis Zie nk reviewkan satu persatu...hehe. So skrg zie nk displinkan diri dan jalankan amanah spt yg di janjikan.

...Nak akan pastikan setiap hari akan ada 1 entry review utk Reddish Segmen ni :)




**Click to enlarge**



See uols....terserlah kan kedisplinan zie dlm kes review ni kan. Hehehe. 5 Blogs Review utk minggu hadapan. Smlm gagah je zie buat Autopublish nih okeh...hikssss.









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©