Hari Ini Takut Nak Tgk Muka Boss :(



Salam n pagi uols. Arini zie gi kerja dgn kerisauan di hati arr :( Seriously, today zie tak berani nk tgk muka boss. Pasalnya smlm, zie recieved a call dari boss. Ttg project kat Lawas, Sarawak yg zie handle.

...I already do my part perfectly. Zie ni, follow my leader's instruction which is anak dia. If dia tak suroh hantar certain parts of traffic light ke Lawas...tak kan lah zie terhegeh-hegeh nk hantar kan.




So zie explain kat bos everything. Actually bkn salah anak dia gak. Yg salah sebenarnya adalah sub-contractor dan transporter yg super lembap deliver equipment. dh berkali-kali explain kat dia about this matter.

Stilllll gak tanya benda yg sama. Sudahnya buat diri dia sendiri pissed off. Pastu, Staffffff jugak yg jd mangsa. Hemprhhhhh....gnie lah adat berkerja uols. Bkn salah kita pun, still gak kena lecture oleh boss :(










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

22 comments:

Mr feckry said...

kasi hentam itu subcon la

Hakim Mahmud said...

haha..apa susah ambik cuti je...tak pon gigit dia haha

monalea said...

sabar...biasalah zie mun kita ada bos, melainkan kita yang jadi bos

M Fizan said...

rileks2..berani kerana benar :)

Ena said...

yerla zie.. tak yah takut.. apa yg penting zie dah buat mend eyg sepatutnya..

Isteri kepada Suami said...

yer..betul tuh zie..adat kite ni org bawah selalu kena telan bende2 macam nih...

regards,
Sofia Smiley

Izzatul Azma said...

kannn aku pun benci gila opis aku skrg

MARIA LIZA said...

takpe berani kerana benar, takut kerana salah...

ima salsuzaima said...

kak zie, masih kat lawas ke? nak jumpa boleh? boleh la.boleh la. pleasee..hehe..tinggal kat hotel mana?

ima salsuzaima said...

cian nye kak zie..

ita said...

tu la adat jadi org bawahan... lau jadi boss pening lak fikir benda lain2 kot....

Zie Madini said...

IMA
-->> hehe..mek kat kuching lah ima. mek bukan site people.mek admin people.ngurus hal projek dari kuching jak..hikhik.

iedaurora said...

boss mmg camtu kene la dengor die membebel...

ieda follow kamu!

Unknown said...

cam tu bile dah keje ngan org ni kan..asam garam dia la tu so zie sabar ekkk

Unknown said...

bab ni yg ketaq ni~

zuneta said...

masa ni la..kita berangan, alangkah best lau kita bos!!! sabar je zie...

AmirFX said...

Traffic light ya kaler merah jak2 nak?! Ya soh lambat ya.. haha...

[sutera kasih] said...

kesian ktk kak jd mangsa keadaan huhu sbr jak la k kak

Unknown said...

xpe kak zie..
adat la org bkerja kan..

Myra Jay said...

Sabar ye dear.. kita nie keje kuli je camtu la kena marah dengan orang besaq la selalu..huhuuhu

Invisible Me said...

kena kental kak zie.
:)

Unknown said...

biasalah yang..
kami cigu ni pun,
kalo pentadbir tu kna marah leh pegawai atas..
haaa,dorg marah kami balik.
huhuh.