Jom Beli Eskinol Cleanser a.k.a Toner :P


Alhamdulillah...perniagaan eskinol zie maju jaya. hehe. Setiap hari ada order masuk. Sebab tu lah terpaksa hadkan penghantaran sebanyak 2x seminggu. Kena kumpul order dan sehari sebelum hari penghantaran...baru pergi beli di farmasi :)

...tak lah letih asyik ulang alik je. Hehe :)





Oh ye, For your information...buat pengguna² Eskinol Pimple Fighting ni, hanya tinggal 2 botol je di tempat farmasi zie selalu beli. Itupun hanya size 75ml. Hari tu zie beli semua memandangkan jenis ini yg hot selling.

...habis ni, akan cari dan beli semua utk dijadikan stock. Jenis Pimple fighting ni nak zie ambik stock. Sebab kompom jalan. Hehe. So siapa yg nak beli, meh meh email zie at princessredbloodsnow@gmail.com ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

Dapat Hadiah Novel dari Blogger KF




Hehe...semalam zie dapat parcel a.k.a hadiah dari blogger KF :) Sesusah je si KF ni taw. Zie plak, tak pernah kasi dia apa². Insya'Allah, akan find something dari sarawak buat KF...tunggu :P







Tadaa!!! termasuk novel ni, dua kali dah blogger KF kasi hadiah novel karya Ramlee Awang Murshid. Dia tahu zie giler bebenor dengan story tentang "Laksamana Sunan". Hahaha. Dalam novel Magis ni, pun ada watak Laksaman Sunan.

Tu pasal ler dia bagi. Hehe...



Malam tadi dah start dah baca...hehe. Teruja taw ^_^ hikss...pape pun, thanks KF. really love this novel ^_-











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: D'QASEH BEAUTY
-- Click SINI utk view website :) Jom amalkan
pemakanan sunnah dengan QASEH GOLD yang
Mudah, Murah & Mujarab untuk kesihatan seisi
keluarga :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

Semakin Comel Mikail Pakai Baju Comel.. hehe




Masih ingat lagi tak tentang beli beg dan baju pooh untuk mikail di online store sendiri? If tak ingat, boleh baca balik kat link --> INI :) Order hari khamis minggu lepas, jumaat lepas sdah sampai. Only take 1 day sahaja...hehe ^_-







Hehehe...tadaa!! Mikail berbaju baru weh! Sangatttt sangatttt serasi kulit mikail dgn warna kuning. Semakin menyerlah keputihan dia zie tengok..hehe. If uols tgk live...kompom uols bila tgk mikail jd "eee...geramnyaaa"...  ceaaa. Hehehe

...Siapa berminat nak beli baju dan bag bee tu. Boleh lah ke website niaga zie or email me at princessredbloodsnow@gmail.com ye ^_-



P/S:
Ada banyak stories nak di ceritakan.
Tapi itulah, asyik takde masa je nak
update stories di blog ni. semakin terabai
kooo blog kesayangan zie ni :(










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
CAKE LAPIS SARAWAK QK
-- Click SINI utk view website :)
Dapatkan kek lapis Sarawak anda
hari ini!!Original dari Sarawak
HANYA DI CAKE LAPIS QK


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

[[ Iklan Berbayar ]] Dkhalishcookiez



#Dkhalishcookiez ade membuat rainbow cookiez dan Congo barz



RM20 (70pcs) Exclude postage




Congo Bars 
Vanila / Chocolate 
RM 25 per box
Exclude postage 


Order : Whatapps 019.578.5843



-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Deela Auliya



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.








** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

Anak Beranak Layan Games... Hehe




Err...ni story masa bulan 2 aritueeeee ni. Hihi. Masa zie bercuti visit suami zie di Sri Aman dulu tu. Ingat tak? Ini salah satu dari story tertunggak yg tak sempat² nak di storykan...kikiki. Masa di Sri Aman, weols anak beranak ke Games World.

Bila masuk je, tgk benda alah Itik bermusik utk kanak². Apa lagi...try ler Mikail duduk.





sekali tgk....baruuuuu je duduk dia, terus melalak dia nangis ketakutan. Hahaha. Takut kooo dia bila benda alah tu goyang goyang. aduhhh mikail mikail. Rugi token 2 keping taw. Sudahnya terpaksa lah ambil mikail dan biarkan "itik" tu bergerak tanpa pengemudi...hihi.





Mama mikail ni plak lain cerita. Layan lumba kereta koooo noks! Hahaha. Khyusuk kooo kau muka aku! :P





Tgk budak kecik tu....sibuk gak dia bertengek tepi tgk mama dia "berlumba"...hehehehe. Psttt...kalah kooo aku :( huhu. Byk gak games weols cuba that day. Cuma tak berkesempatan je nak ambil gambar. Games Rambo best. 

...main tembak². I loveeee action games. mencabar! :P










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
TOP LEADER CIRCLE
-- Click SINI utk view website :)


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

[[ Paid Ads ]] Qaseh Gold Junior



Adakah anak - anak anda sering Kerap Demam?
Mudah Selsema? Batuk-Batuk? 
Buang air tak lawas? 
Selalu Sembelit? 
Kurang Selera Makan? 
Ada Asma? 
Kurus? 
Cepat Penat? 
Kurang tumpuan belajar? 
Malas? 
Lesu/tak bertenaga?




Sebagai ibu bapa tentunya kita cepat risau jika anak mudah & sering tak sihat. Dah kerap jumpa doktor & bagi ubat klinik tapi masih tak dapat membantu. 

Apa kata kita berikhtiar pula dengan QASEH GOLD JUNIOR yg diformulasikan dengan 8 makanan sunnah unggul seperti:

★ Kurma 
★ Madu 
★ Kismis 
★ Buah Tiin 
★ Delima 
★ Zaitun
★ Habbatus sauda'
★ Air Zam - zam 


Diperkaya lagi dengan ramuan hebat seperti:-

★ Gingko Biloba 
★ Al- manna 
★ Garam Bukit 
★ Pegaga 
★ Bayam 
★ Badam




Wow 15 ramuan dalam 1 botol. InsyaAllah dapat membantu anak - anak kerana khasiat & kelebihan makanan sunnah yg terbaik untuk Tubuh, Minda & Emosi mereka. Qaseh Gold Junior berkonsepkan "Halalan Thoyyiban" iaitu Halal lagi baik. 

Qaseh Gold Junior untuk kanak - kanak 1 tahun - 12 tahun.






Maklumat lanjut layari 


Atau 

Whatsapp/sms 0173008665 

 Agen Dropship & Rakan Niaga diperlukan?





-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin D'Qaseh Beauty



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.








** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

Shopping Barang Mikail di Online Store Sendiri :D

Harga: RM28/sehelai (tak termasuk pos)



SKIPHOP Backpack - Bee (click to view)
Harga: RM25/bag (tak termasuk pos)



Haaa...2 items ini lah yang zie beli di online store zie sendiri :P Tak dapat nak ignore baju and backpack tu sebab tooo cuteee! hehe. Dan dan lagi zie yg ada anak ni. For sure lah nak gak rembat utk baby Mikail tersayang :)

...Baru order tadi ^_- Insya'Allah, esok akan sampai +_+ Tak sabarnya nak bagi mikail pakai...hehe














Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JUS NONI
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
produk kesihatan Jus Noni ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

Balut Dengan Rasa Cinta :P


Semalam rasa kerajinan ler plak nak balut balut hadiah bagai....hehe. Penangan rindu tahap dewa kat suami ler ni...tue pasal ler gnie gnie. Nak kuatkan diri bila tiada khabar dari suami...huhuhu. Sesaja je nk sibukkan diri...

...if diri tak sibuk, kompom aku nangis rindu :(





Hasil balutan yg penuh kecintaan...ceaaa, jiwang weh! Hahahaha. Amacam uols, cantik tak? :P Kata cantik okeh! Penat aku balut taw :D Tak sabar nak tgk reaksi suami bila buka hadiah nanti...hihi. Hujung bulan april ni baru suami zie balik dari OPS...

....asyik menghitung hari je org taw :(












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

Selfie + Sarapan Tidak Sihat






Hehe....selfie dengan shawl kegemaran :) Shawl pemberian suami....love it soooo much! Ni selfie time kebosanan stuck dalam traffic jammed ni sebenarnya. Hohohoho






Errr...hihi. Errmmm, kira sedikit sihat lah ek sarapan ni. Sebab ada sayur sayuran dan ayam panggang. Cuma main dish dia je yg tak sihat sebab instant noodle! hahahaha :D Tekak pagi ni tetiba nak makan mee segera di masak ginie-gnie :P

...sgttt sgttt menyelerakan dan sedap :) Sila jamu mata ye uols. lalalala :D









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

HOT & Roll!




Hehe...if tgk tajuk, sure lah uols dok terpinga pinga, apanyaaaaa lah yg HOT & Roll tu sangat :P Fast food je noks :D Benda alah ni lama dah buka kat The Spring. Asal nak try je...sure in the tak jadi. But kali ini...menjadi! Hohoho...

....i loveeeee food, u know :)






Kalau tgk dari gambar ni macam kurenggggg je rasa kan kan kan. Haaa...sebab tu lah org tua kata, "dont judge a book by its cover". Hehe. Kulit dia nampak suram muram buram...but...

::
::
::
::
::


...sekali kau gigit...adoiiiiii!!! Nangis siot! Sedap gilerrrrrr. Now wonder harga mahal...hahaha. Consider mahal lah bagi zie sebab ceciput je roll tu, harga cecah RM5. Kena 5 roll baru kenyang...hahaha. Well, kau tahu tahu je lah dgn perut zie ni haaa :P

...Apa apa pun, memang berbaloi beli. Zie try yg berperisa rendang. Yummm yummm...soooooo sedap da dap!









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

Selipar Pertama Mikail


Hehe...kalau semalam zie buat entry "Berus Gigi Pertama" mikail, hari ini plak...tayang selipar pertama mikail ler plak...hehe. Masa zie beli hadiah utk papa dia...nyempat gak koooo zie rembat hadiah utk mikail.

....selalunya dia pakai kasut je if kuar jalan-jalan. Bila emak zie request belikan dia selipar...tu yg zie terjah Parkson memandangkan bulan lepas ada sales :) Dapat gak collect bonuslink points...teehee ^_^








Ceaaaa....apa lagi kawannnnnn. Terussssss pakai kooo. Selipar tu jenis yg ada bunyi bila berjalan. Apa lagi si kecik comel zie tueeeee. Terus dia kejap kejap...berjalan. Kejap kejap jalan. Hihi. Hilang segala rasa kerinduan dekat ayah dia :)

...semoga membesar menjadi anak nya soleh dan bijak. Amin.








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

Mengidam Kek Secret Recipe




Nasibbbbb masa ngidam nak makan kek secret recipe ni, hubby still in town. Still lagi dapat manja manja request je nak gi mana, makan apa. Laju je husband pi bawak...hehe. Indahnyaaaa husband disisi...huhu **tetiba mengenang nasib...uwaaaa!!!**





Weols tapaw kek je. Malas nak makan kat sana. Budget lagi...hikss :P 



Moist Choclate cake ini untuk Hazizah Madini :P Errr...siapa ek yg bernama itu...lalalalalalala **bersiul sambil mata tgk langit**





Yang ini plak utk husband. Lupa lak pe nama benda alah ni. Apa yg pasti, ianya adalah cheese cake. Kan hubby zie ni hantu cheese cake...hihi





Muka puas bila yg diidamkan sudah di telan :) Tapi kannnn....stillllll juak tak dpt memenuhi idamaan tekak. Tak tahu arrr apa jenis kek yg tekak ni nak. Rasa ngidam tu still ada :( Maybe kurang kaw kot rasa chocolate kek tu maybe :(

....aduhhh, katner lagi ek nak cari kek yg super delicious?









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

Berus Gigi Pertama Baby Mikail :)


Memandangkan Mikail dah berumur hampir 2 tahun...rasa macam "tak bersih" je bila zie still pakai berus gigi silicon. Hari tue baruuuuuu terfikir nak pergi cari berus gigi untuk Mikail. Hihi...




Sekali tgk...seawal 6 bulan sudah boleh guna berus gigi. Aduhhhhh! katak bawah tempurung nah aku! Huhuhu. Well, anak pertama kooo uols. Anak pertama :P





Inilah dia berus gigi pertama Mikail...hihi. Teruja taw uols zie beli kan. Well, benda alah PERRRTAMA maaa...sooooo meaningful...hehe :D Syukur alhamdulillah koo uols, Mikail jenis hendak diberuskan gigi. Time guna silicon dulu lagi dia nak.

...setiap kali mandikan dia, setiap itu lah berus gigi dia. Bila zie kata, "Berus gigi pulak, nak...", Terus dia nganga kan mulut dia beso beso...hahaha. 














Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©