My Music Video CH318 :)


**Click picture for more info**



Siapa di antara uols yg berbakat n sukaaaa banget recording urself singing? Nak ur singing video playing kat Astro tak? Mane taw kot kot leh jd artis kadebabom nnti...hehehe.

Stepnya senang je. Follow steps di bawah ni ek :)










**Click picture for more info**


Bila dan done ketiga-tiga step tu. submit ur video kat -- SINI! -- (click to submit) If ur sendri yg cipta lagu uols...ada gak section utk di isi *_- so pe lagi uols..

...cepat TUNJUKKAN BAKAT seniman uolssss! hehe









CLICK SINI For
More Information :)










Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Nurmala Mazlan said...

Geramnya akak x dapat tgk gambar sbb office akak blocked sumer gambar²..Siot kan~

Unknown said...

huhuhu suare umi tak sedap kalu record kang ada yg hancusss nanti ihiksss (^_^)

ima salsuzaima said...

rasa macam nak submit je..hehe..tapi................

zuneta said...

tak sedap kut..apa kata zie cuba...cuba la ye...

AmirFX said...

Part nyanyian kmk nang sekda bakat...

[sutera kasih] said...

kmk sik pandey nyanyi2 hehe

Unknown said...

konfom hujan x bhenti-henti klau syu hantar..hehe~

Invisible Me said...

nyanyi dlm toilet bule lar :P

Ardini Humaira said...

aku kalo nyanyi petir berdentum rock tau sebab suara aku tak ado kelazatannya hehehe