Pengiklanan



Iklan Price:-
** RM15 sewa utk sebulan
** RM30 sewa utk 2 bulan + Free Sebulan
** RM100 sewa utk setahun (Banner akan di letakkan di sidebar kiri)



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 12pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.

Mane² pengiklan yg mengiklan di blog ini...akan automatik dpt tapak di blog gosip Zie iaitu di sini -- Gosip Panak Mak Kepochi™ for FREE ^_^




::EMAIL me at princessredbloodsnow@gmail.com::
Note: Pembayaran dibuat dulu. Baru pengiklanan
akan dibuat. No hutang and No delay payment. TQ









Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

AmirFX said...

Banyak ya.. Kmk pun blog sik smp banyak ya termasuk sabtu n minggu..

Mr feckry said...

bijak lu wat business

echa takashimaya said...

wowww! ramainya. hehe

Uchi kay-f @hmad said...

emm mmg unik visitor yg view blog zie madini ni!!!!

eVa said...

yohh.. byk!! best eyh.. ktk rajin update juak bh zie.. org akan sentiasa nggu entri baru ktk.. best2!! kekalkan k..

Cik Rose Cute said...

Banyaknya....hari cuti up-date la jugak zie...hihihi buat apa kat bilik tido ke.....

Cik Niza said...

macam berminat la zie....
hehehe ;)

Syuhada Salleh said...

kak zie, syu dah emel..nnti check emel ye..tq

Nurul Nadila said...

Salam Zie, Dila ada email Zie.nanti cek ye dear

Qaseh Suhaida said...

Salam,, sis. saya ada email ttg sewa tapak iklan nnt reply ye...