iPhone XR Sebagai Hadiah Beranak


Oh ya! Lupa Zie nak story kan happiness Zie time balik rumah selepas discharge dari hospital penghujung bulan March yg lepas. Sampai² je....tengok ada kotak hadiah atas tilam. Senyum dah Zie sebab Zie memang expected akan dapat hadiah dari husband.

Selalunya gitu lah husband. Husband akan bagi Zie hadiah sebagai tanda terima kasih dah lahirkan anak untuk dia. Cuma kali ni tak tahu dia belikan apa untuk Zie.


✓ Mikail : Camera DSLR
✓ Irfan : Tomei 916 Bangle






Bila buka kotak tu... Wahhhhhhhh! iPhone XR kaler merah yang Zie asyik mengiyau kat dia time mengandung. Sangat² mengidamkan handphone ni Zie time tu taw. Time Zie ngiyau phone ni time tue, bukan main lagi diat tak nak belikan. Membazir katanya....guna je phone lama Zie since hp lama tu still elok (before this Zie pakai iPhone 6s Plus)

Rupa²nya...wahhhh, bersemut kau sayang! Hihi. Appreciate it so much! Tak alang² koooo dia belikan. Memory paling besar 256GB...hahaha!Gara² Zie asyik bebel memory full ler tu....hahaha. Thank you sayang. Thank you juga dah tolong Zie jaga anak² ♥



1 comment: