Tak Sampai 4 Jam Pakai, Dah ROSAK!


Alahaiiii....tetiba geram ler plak Zie. Baruuuuuuuu je pakai kurang dari 4 jam (itu pun time duduk buat kerja, Zie bukak kasut...kaki ayam! Haha). Tu lah yang malasnyaaaaaa beli kasut brand biasa² jer... huhu. Bukan eksen ke apa, kualiti yang kita cari. Bukan kejar brand ke apa...tapi so far pengalaman Zie pakai kasut Charles & Keith, Aldo, Heatwave & Guess.... walaupun kadang² Zie beli yang Sales item gak....takde lah gak terus rosak ginie. Almost setahun gak pakai tau....huhu

Ya ya ya....tahu, harga murah je. RM39.50...cuba RM39.50 darab 3x beli kasut baru dalam masa setahun = RM118.... See....mahal jugak jadi dia kan. Dah dapat beli kasut yg branded... huhu. 




Kasut yang Zie bulatkan tu ar. Boot heels tu plak Zie tak sure lah jangka hayat dia sampai bila, harap² takde lah menyakitkan hati macam yang satu tu. huhu. Akan try hantar repair dulu. Tengok camne. If still elok je lepas repair...alhamdulillah. But if kelihatan hodoh je nanti....nak tak nak terpaksa lerrr beli baru lagi heels warna hitam buat pergi kerja...huhu.

Boots tu Zie pakai buat pi huha² jalan² dengan family. Hihi. Buat sementara waktu ni....pakai je lah boots tu pergi kerja. Redha....just my luck maybe kot. Cara syaitan nak suruh Zie membazir beli kasut harga ratus² lagi kot....oh no no no no. No more ratus² kasut lgi.

....cari di Zalora jer nanti. Hihi






1 comment: