Customer Yang Saaaaangat Baik Hati ^_^






Hari tu (Isnin), adalah my silent reader yg bernama Siti Aisyah beli sebungkus Kolagen Asli Gred AAA zie ni. So dia dtg ler dlm tgh hari camtu... Ko nak tahu apa yg dia bawa utk zie tak, uols? Sure kepochi kan kan??? Hehe.

...Nih yg dia bawa sekali

::
::
::
::
::
::
::


KFC Zinger burger kooooo dia belikan utk zie. Wahhhh...terharu zie. Dalam dia bagi zie duit, bagi zie makanan plak. Rezeki nah zie hari tu...mudahan ALLAH SWT murahkan lg rezeki dia...Aminn. Hehe. Di kata takut zie tak sempat nak gi lunch gara-gara tunggu dia.

...actually zie belum lg lewat. Dia dtg on time. Almost 12:30pm. So mmg takde istilah lah tak makan ke apa. Seriously...terharu + terkejut zie dia kasi zie burger. Thank you byk-byk, dik :) Kalaulah semua COD customer mcm ni...gemukkkk lerr aku woi. Hahaha




P/S:
Buat my Kolagen Agents, Don't  worry ea.
Utk penghantaran ke customers uols, Zie tak
akan bagi dorg my name card. Hanya bagi dorg
a small gift je. So dont worry ea. Will not redirect
ur customers ke blog zie ^_- winkss.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

4 comments:

ArELeEz said...

rezeki jgn ditolak kata ko! he3..

Zura Zue said...

hehehe...prihatin aisyah tue erk zie... :)

Riena Haiqal said...

wah bagus nya customer ni... rezeki Zie la tu kan.. (^_^)

Misz Mieza said...

Rejeki2.. Murah betul rejeki Zie ni tau.. =)