Monday Blues... (╥﹏╥)




Oh my...it's Monday lagi (◕︵◕)  Rasa mcm tak cukup rehat je ar zie. Harini if zie terlampau letuh...maybe petang ni zie tak stay back. FYI, zie setiap hari stay back sampai jam 6pm taw. Buat kerja arrr...tp zie tak claim OT pun :P

...kalau zie claim OT... kan syorga hujung bulan nanti, kan. Hehe. Tp mls lah...utk setgh jam je. Mls nk claim...jnji kerja urgent settled, that's ok sudah. At least dpt tidur dgn senang hati belah malam. Hehe

Pape pun, selamat bermonday blues gak ea uols ٩(^_^)۶













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

13 comments:

Nini Mohd said...

Erk. confuse jap.
ingatkan harini hari Isnin dah. terus tengok time kat laptop ni.
oh, baru hari ahad rupanya. hehee~
normal la tu kena stayback.
me mmg waktu keje smpai pukul 6pm.
kalau balik pukul 6.30pm pun dah dikira awal.
almost everyday stayback smpai pukul 7pm, 8pm, 9pm.
kalau claim OT, camane la agaknyer hujung bulan, kan.
hihii~

http://ninimohd.blogspot.com

Ainsya Yusoff said...

Hari ahad lagi ni kak Zie ..hihi :)

azizah :) said...

eeh... hari ni sunday la kak...hehe :)

Amieynna said...

Monday?
Masih berhari ahad taw...

✿A I N A A✿ said...

agak la.. ena pun rasa benda yang sama kalau time kuliyah... rasa hujung minggu tak cukup rehat.. tapi sekarang tengah cuti, sampai hari pun dah tak ingat.. hahahahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

assalamualikum zie.. lama dah i tak komen blog u.. hye sempat menyinggah kat sini :0
harap semua terbayekk ye ! :0

kambingx said...

Wah, Monday blues pada hari ahad, jarang berlaku nih, ha ha ha. ;p silap schedule post nih.

Misz Mieza said...

Awal juga monday blues ko Zie.. Hehehe.. Ni mesti autopublish ye dok ? Ihiks! ^_^

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Huhu sama lah kite..tp sofia even stay sampai malam sekali pun memang tak boleh claim OT..lagi sedih :(( huhu

regards,
Unsmiley

ArELeEz said...

dh xmonday blues sbb mmg dok tggu2 hari isnin. adam & hawa kata ko! he3..

Mayang ABDUL RAZAK said...

hahah sama le kita areleez.. tak sesabo nuggu ari senin sbb adam & hawa kata ko! heheh

zh-ena said...

sama la ena pun akan stayback klu kerja byk dan tak claim ot pun huhuhuhu

takper Allah akan memberi kita kelebihan yg lain
In Sya Allah

Riena Haiqal said...

alahai apsal tak claim ot.. ruginya.. tapi tak per la.. yang penting Zie ikhlas buat keja. In shaa Allah akan dipermudahkan segalanya