Top-Up Stock Kolagen Asli Gred AAA Lagi ^_-




Alhamdulillah...laris dan laju je zie jual Pure Collagen ni. Mmg tak rugi ah simpan stock. Since setiap minggu ada je permintaan utk Kolagen Asli Gred AAA ni...zie pun top-up lagi lah my stock. Kali ni zie beli secara borong. Boleh dapatkan harga murah sikit drpd biasa...hehe.

...Since zie dh pun ambil stock dgn harga borong, so spt yg zie janjikan. Zie will reduce the price ^_- Previously kan zie jual RM40 sebungkus. NOW..it only cost RM35 je sebungkus :) Agent zie lak...if dorg nak kekalkan harga yg dulu, ok je. Hak dorg..hehe.

...but for my agent price, for sure zie akan bg special price lg ^_^ So pd siapa yg nk berniaga TANPA mengeluarkan modal/ambil stock. Email zie skrg utk jd my dropship Agent, k ^_-



My Email: princessredbloodsnow@gmail.com
Subject: Agen Dropship










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

10 comments:

Riena Haiqal said...

hikhikhik.. dah dapat email dah semalam dari Zie.. (^_^)

Siti Asiah said...

sedap tak Zie mende ni?

Zie Madini said...

RIENA
-- hehe :D


SITI ASIAH
-- Actually benda ni dia tastless. sedap tu di campur dgn air berperisa utk dptkan perisa...hehe

ct cheery said...

salam zie..cheery nak tanya.kolagen ni boleh dimakan suam2x tak..maksudnya tak dibekukan.diminum selepas dimasak?????

plz i'm waiting the answer...

Zie Madini said...

CT CHERRY
-- kalau yg itu. zie tak sure gak dear. coz cara² penyediaannya kena di bekukan. maybe sbb utk dia tahan lg lama kot. Coz kan sebungkus tu kena dia masakkan ke separuh or ke semuanya. nnti if tak di bekukkan n di minum suam²...kan tak terhabis plak...hehe

but no harm for u utk try it :)

ArELeEz said...

t'ingin nk jd dropshipper. tp, leez kat semenanjung. ok ke?

Zie Madini said...

ARLEEZ
-- ok je dear. coz my dropship agen hanya sorg je org sarawak. Yg lain semua semenanjung. just as long as the postage fee, ikut zie punya rates (RM6 sabah/sarawak dan RM9 semenanjung)

if nak...email zie ek. nnti zie masukkan nama leez as my agents

Misz Mieza said...

Check email ea yunk.. Hehe! ^_~

zh-ena said...

wah mcm menarik..

azizah :) said...

menariknya..laku bisness akak :)