Crepe Oreo Milo Yang Sangattttttt SEDAP!




Yuuuhuuuu....benda yg ku idam-idamkan kini sudah berada di genggaman. HOHOHO. Its masa utk mentedarah! hehehehe. Aritu zie ada tempah dgn my blogger/FB friend, LaDolce ZiLah. Tetiba tekak mengidam nak makan crepe milo hasil dari air tgn dia.

...Psstt... inilah yg bestnya si Zilah ni. Gerenti adaaaaa je crepe yg dia kasi FOC utk zie rasa. Yg dalam bekas bulat tu, crepe yg FOC :P Hehe..





Inilah dia crepe Milo. Yg dlm bekas bulat tu plak, crepe Oreo Milo. Dia kasi 2 keping utk trial. Sekeping, zie dh makan time on the way gi kerja. Hahaha. Tak nyabo kooo aku nk makan...kehkehkeh.







Pssttt...harus kooo dikongsikan dgn geng keras zie yg 3 org ni. Actually pelawa Ms. Lu gak. Tp Ms. Lu jenis yg tak makan benda alah beraising. Tu pasal ler dia takde dlm gambo. Rugi ah dia. .





Haaa...inilah dia new recipe crepe ciptaan LaDolce Zilah! Crepe Oreo Milo. Sumpah uols...sedap giler. Pandai si Zilah ni jolok tekak aku ni weh. hahaha. Apa lg...terus ler zie, ms. wong and Felice order yg oreo ni.

...seriously, memang nangis rasa dia. Tak tipu.






Hehehe....tak sabar nk tggu Zilah buat my new tempahan lg. Kali ni zie akan sejukkan crepe ni sampai betul-betul sejuk. baru zie makan. Sebab the more cold crepe milo/oreo milo...the more nangis rasa dia. eeee...meliur dh aku.

...Zilahhhhh cepat buat my crepe oreo milo lagiiiiiiiiii. Drooling suday...huhu.






P/S:
Kuching peoples, Mun kitak orang nak 
merasa crepe dipolah Zilah, ktk org 
boleh terjah FB nya k --> LaDolce Zilah :)







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

FiZ said...

aaa...kak zie buat sy teringin...ada ke x crepe milo kt semenanjung ni..tak pernah lak tengok lg.but i bet sure sgt sedap sbb sy sangat suka milo.hehe

Qaseh Suhaida said...

nampak sedap haruslahh cuba

Misz Mieza said...

Crepe durian dah rasa.. Crepe milo ngan oreo ni tak pernah rasa lagi.. Nampak pun dah terliur nih.. Gluppp!

zh-ena said...

klu dkt blh tempah dr ena kan

Syuhada Salleh said...

nmpakk sggttt sedapp..