Kesian Anak Aku... Terkejut Dia




Alololo...kesian anak bujang zie ni taw. Malam tadi, tepat je jam 12am....bam boom, bam boom bunyi mercun. Terkejut beruk je mikail tgh tido taw. Keji nah arr org bakar mercun tu. Agak-agak lah pun if nk main mercun. Jangan lah kat depan rumah org. Bukan tak tahu pun yg weols ada baby.

...ini lah susahnya if rumah corner. Penghujung lorong plak tu. Depan rumah memang kawasan budak-budak jd kutu embun! Paling benci bila dorg buat bising. Nak tegur salah, tak tegur pun salah. If tegur, habis keta aku dorg calarkan. Dah kena dah, WTF! Haa...kan dah keluar ayat censored. Haha. feduliks


Pape pun, HAPPY NEW YEAR uols! 




















Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

11 comments:

My Life's Journey said...

cian mikail ..budak2 nakal nang gia yunk ..mun nya dah da anak baru nya tauk perasaan orang da anak kecik kan ..hrmm nak kenak azan cdak ya ..

@juera said...

kecian mikail..huhu..sabo je la..

syamimihaziqah said...

Haishh kesian Mikail..

Happy new year! :)

♥nrina♥ said...

comelnye mikail tido...geram tgk dia hehe...takpelah zie nnti mikail dah besar...dia plak yg main mercun tu hihihihi..

Dila Abdullah said...

dila kat sini, paling benci time deepavali, CNY, krismas, New Year, Raya Aidilfitri.. senang citer ape2 perayaan la.. mesti ada mercun.. stress...

Riena Haiqal said...

tu ar yang tak bestnya bila orang tak suka dtegur kan.. ada jer kes aniaya yang nak dibuatnya... tak kuasa nak layan... dulu masa tinggal kat rumah mak, bila ada perayaan, memang bunyi mercun tu mesti ada.. dah tau dah kitorang ni ada baby. tak reti bahasa

mynameismy said...

alololo cian die hehe

Misz Mieza said...

Selamat tahun baru Zie ! Semoga dengan kedatangan tahun baru ni akak merubah kehidupan kita semua ke arah yang lebih baik & bermanfaat.. In Shaa Allah.. =)

✿A I N A A✿ said...

tau xpew.. nasib baik semalam ena g holiday, so bunyi bising mercun bunga api ni just sayup2 je kedengaran.... sian mikail..

apepun selamat tahun baru kak.. semoga dimurahkan rezeki...

Qienah said...

Baby memang mudah terkejutkan. sabar je dengan org2 yang xreti hormat orgni.huhu..

Miss N @ Nadia said...

susah la zaman sekarang ni. dah takder rasa hormat kat orang lain.. sabar je la yer.. kumpul duit banyak-banyak, then beli umah lain.. hehe