Mikail Dapat Hamper :)




Kalaulah Mikail ni sudah mengerti...for sure dia akan melompat kehepian setiap kali dpt hadiah...hehe. dah hampir 4 bulan berlalu...masih gak anak aku tu dpt hadiah sempena kelahiran dia :) Hepi je zie n dillah terima gift dari org utk dia taw :D

Hamper ni kazen suami yg berikan. Thanks kazennya Dillah! Appreciate it ^_-











Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

6 comments:

Qienah said...

Selagi baby, mesti dapat hadiahkan.. :) untung jadi baby..jeles lak kn.hihi..

Riena Haiqal said...

wahhhhhhhh tak sangka masih dapat hadiah lagi la.. murah rezeki Mikail.. (^_^)

Misz Mieza said...

Memang murah betul la rezeki si Mikail ni tau.. =)

✿A I N A A✿ said...

wahhh... bsaunyaaa hamper dia dapat.. memang rezeki budak2 kecil ni murah....

Yana@Nana said...

assalammualaikum kak.zie.. yana BW at sini lama rasayer x BW.. Rezeki .. utung mikail...

fatin amalina husna said...

wahh besarnyaa..rezeki si kecil molek mikail..=)