Jom Ber-Face Mask Kolagen Asli :P




Pssttt...siapa yg pengamal kolagen Asli, tak kesah lah yg ungu or yg kuning...for sure uols tahu yg kolagen asli ni boleh di buat face mask juga kan? Well, pd yg tidak tahu...FYI, selain di makan, ianya juga boleh di buat mask muka, okeh ^_-

...caranya, ambil sedikit kolagen asli yg sudah dimasak dan disejukkan. Pastu lenyek-lenyek sehingga hancur. Then sapu di muka ^_-

::
::
::
::
::
::
::




Tadaaa!!! My original face tanpa di nodai sebarang make-up...tetttt! Hahaha...im sooo plastic kan? Thats why ler loveeeee calit make up di muka :P Hehe. BTW, Zie selalu pakai sehingga kolagen tu benar-benar kering...

...then baru zie cuci. Baru khasiat kolagen tu menyerap ke akar umbi...ceaaa. Haha :P






Segar je muka keesokkan hari gi kerja taw...hikss. Tp Zie ni jenis pemalas sgt nk jaga muka. Nasib baik kulit jenis tak bermasalah. So zie hanya sapu ber-face mask kolagen bila ada mood rajin je....hehehe :P Uols try la ea...

...if nk beli kolagen asli yg zie jual. Better jgn sampai hbis bulan ni ea. Coz if habis bulan ni...dah takde lg dah diskaunt 10% taw. Kolagen if dah 10% off jadi RM31.50 taw  ^_^ So grab one now! Stock tinggal 2 bungkus lg ea...



P/S:
Sebarang promosi/sale di
blogshop zie. Hanya utk
customers je ea. Agents
not entitle ^_- winks











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

5 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

ehh geli hahaha

My Life's Journey said...

cpa yunk ..ktk tetap cantik dimata kmk ..muah2!!!!!

Riena Haiqal said...

oh boleh buat masker juga ya.. (^_^)

ct cheery said...

simple..eh muka zie sejibik muka emak zie..hehe..tang mata tu..

Misz Mieza said...

Lainnya muka Zie tanpa make up.. Hampir2 iols tak kenal.. Ape2 pon kulit Zie memang cantik ar.. Jellessss.. =)