Orang lain Punya Salah... I'm The One Yang Say Sorry. Hemprhhhh.




Haduhhhh mak uols. Terlampau letih zie dgn my dateline paperworks ni. Terkejar-kejar kooo akuu :( Smlm rasa sgtttt stress dan marah tp tak dpt nk luahkan kemarahan. Hampir-hampir zie nk nangis bila zie the one yg seakan-akan yg di blame :(

...Semuanya gara-gara my colleague yg handle Service Sheet. Dia baruuuu je pass dgn zie a bundle of service sheets utk zie proceed billing dgn council. Alih-alih...bila 2nd boss tanya. Dia takde pun kata baruuuuu je di pass about a few minutes ago...

The way she say it sound like, im the one yg lambat buat kerja. Padahal dia....




Sudahnya zie yg kena. Actually, that council sudah pun closing account for year 2012. Ko pun tahu lah uols...year end. Inilah period yg paling azab utk weols di bhgn akaun. Semua work done tak boleh di biarkan pending..semua nk kena submit.

...but my submission, mesti selalu buat last minit gara-gara perempuan sorg ni. The best actress of the year tu. I hate her for always doing this to me. Ada boss, rajin bukan main lg. Takde boss, ke hulu ke hilir pastu main FB games.

...then claimed diri sendiri busy sampai tak menang tgn. Zie bising n marah dia pun, no use uols. Jenis yg telinga kuali. Payah berhadapan dgn org mcm ni.











Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

7 comments:

My Life's Journey said...

Errrr jahat na orang ya yunk ... ya talam duak muka namanya yunk .. kmk da beberapa orang mcm ya kat opis ... nampak mcm nya jak buat krj ..tapi hakikatnya?? ..errr@#$%

kmk faham perasan ktk yunk

Riena Haiqal said...

kesiannya ZIe... tak pasal2 ZIe pulak yang kena.. padahal bukan salah ZIe.. tak per ZIe.. Allah tau mana yang benar mana yang salah.. sabar ye Zie

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Zie..sofia pun alami bende yg sama..year end adlh plg azaaaabbb gile..sofia pun dr last week asyik hangin bile semua bende nk kene buat semua bende urgent..bile dh mcm2 bertindih mula lah masalah pastu..aihhhh

regards,
Unsmiley

ct cheery said...

sbar aje lah zie..pe leh wat ngan owg telinga kuali susah sikit..huhu

Tihara said...

sabo yer zie..gewam jugak bc ni :)

zh-ena said...

tak bestnya dpt member ofis yg mcm tu

azizah :) said...

kalau dah 1 opis ada perangai camni..payah la nak bekerjasama..emm