1st Time Boss Kasi Gift Sempena Christmas :P




Hehehe...dah mcm perempuan jual teddy bear ler plak aku kau! Hahahaha. Semalam petang kan...boss zie jd ho ho ho Santa Claus :P Apa entah mimpi my big boss tahun ni entah. Tetiba je kasi weols semua gift sempena perayaan Christmas nanti.

...dia bagi awal sbb hari ni dia dah start cuti Christmas. Yayyy! MERDEKA! Eh...tetiba. Hehe





Semua sama je. Cuma teddy bear ada light  and dark color je. Zie lak...im the one yg first pilih. Well...u know me. Selalu nak first je maaa...lalalala :D







I picked this teddy bear! Sooo cute kan. Kebetulan plak warna snow cap n scarf dia red black. It soooooooo ME! Pandai mata boss aku ni pilih warna gift taw...ailike! hehehe. Pape pun, thanks dear boss yg baik hati :D

Teddy ni nanti, maybe zie akan gantungkan kat keta ^_-









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

14 comments:

nur anis said...

waa..comel kot teddy bear tu..:)

atty's said...

comey sgt..kty pun ada dpt..tp rusa ..

~AmyLiana86~ said...

untungla de bos perihatin..hehe

Misz Mieza said...

Untung dapat bos yang very baik hati cani.. =)

✿A I N A A✿ said...

bos tu tengah mood baik la tu kot... =P.. gurau je... Untungnyaaa dapat bear comel tu.. hehehe

Tihara said...

haah pandai boss zie pilih..besh nyew :)

Nory Zoulkefle said...

bestnyer...comelll

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh nang best boss kitak yunk .. best nyaaaaaaa

Riena Haiqal said...

comelnya teddy bear tu... nak juga.. hehehehehhe.. bertuah betul la korangkan

Riena Haiqal said...

Zie, ada yang tanya kolagen asli tu kalau minum ada bau tak? hehehehhe

Dila Abdullah said...

waaa, best yer dapat boss macam tu.. boss dila, jangan harap.. hari2 outstation, tak de aper dia bawak tok staff dia.. sekali pon tak pernah.. lau ada belanja pon, kekadang tengok mood.. tapi hanya sekadar pisang goreng panas yang rasa2 yer tak sampai RM10.. itu pon leh kira.. rasa nye macam 2bln sekli kot.. yang penting tgk mood dia..

zh-ena said...

comelnya..mcm tuannya jugak

azizah :) said...

serius comey! sape tak suka dapat bosss baik hati camni..hee

Myra Jay said...

Alahai, comel sesangat :D