Permintaan Tinggi Untuk Product Eskinol




Sayangnyer uolss...zie tak lagi jumpa supplier for product eskinol ni. Ada, ada jumpa tp kena beli dgn amount yg sgttt byk...5,000 botol. Ingat aku berkedai ke apa...huhu. Ramai customer yg mintak zie jualkan produck eskinol coz kat semenanjung payah dorg jumpa eskinol toner ni...

...zie memang nak sgt jual. Tp if stock tak di ambil dari supplier n zie kena beli dari pharmacy dgn harga kedai...kang mahal plak kang. Zie pun nak untung gak w/pun sedikit je kan. Nnti lah zie pertimbangkan.

If ramai yg still nak zie jualkan...maybe zie akan mark up harga dlm RM3 gitu je kot. Sbg minyak kereta zie gi beli je. Tp zie mmg takde untung lah if di kira-kira..Ok tak camtu? Apa pandangan uols?










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

akulah gerek nya said...

zie eskinol ni untuk ape ek? bleh terangkn tak...ade yg ckp kena plus ngn antibiotik plk...

izzatul.azma said...

Berniaga mesti kena ada untunggggggg kalau untung sikit/takde.. tu namanya tak berbaloi berpenat yang :)

Riena Haiqal said...

memang bagus ni Eskinol kan.. try jer la Zie kalau permintaan betul2 banyak.. untung sikit pun jadilah kan

Aida Faris said...

Eskinol ni ad jual kt k4 wangsa maju, alpro pharmacy, :) harga xsure. Td belek2 eskinol gak, tp xbli pon.

✿A I N A A✿ said...

benda ni apa kebaikannya ye?? kalau dapat smbutan tinggi tu mesti elok...

Puteri Panda said...

banyak permintaan eskinol terutama di semenanjung sbb mereka sukar nak dapatkan eskinol di sana. saya pernah tolong jual tapi t'paksa jual ikut harga kedai(murah drp harga yg kena jual di semenanjung) sebab kita bukan pemborong nak jual dgn harga murah. so, kena la faham kan. kita pun nak juga untung. untung sikit pun jadi la. satu lagi, ada yg asyik tanya pasal ada letak ubat ke tak. kalau saya tak letak ubat sbb takut tidak sesuai dgn kulit. saya tak jamin. kalau nak juga, kena letak sendiri. lagi pun saya langsung tak tau nama sebenar ubat yg kena letak dlm eskinol tu. hehe... rasanya Kak Zie lebih arif psl letak ubat ni. kehkeh...

www.allaboutmeputeripanda.blogspot.com

yatyatay said...

kat pharmacy kecik2 and kedai jamu biasa ada jual eskinol ni

Myra Jay said...

Ok la rm3 Zie, anggap upah Zie tolong beli :)



dear, kalau sudi jom bantu MJ, http://normj1001.blogspot.com/2012/12/power-bank-untuk-dimenangi.html