Suratan Ataupun Kebetulan Ek?




Morning uols! Selamat bekerja kembali. Buat zie lak...selamat kejar dateline lg..huhu. Pape pun, cuba uols try nengok gambar nyau nyau kat bawah ni uols. FOKUS kat tang hidung and mulut tu ek. Cuba tgk...apa yg "tersembunyi" tu...hehe

::
::
::
::
::
::
::
::


Tuuuuu tuuueeee... hado rabbit kau! Hehehe. Comel lak tu muka rabbit tergambar tang hidung n mulut tu kan. So persoalan skrg adalah...adakah ini suratan ataupun kebetulan ek? Indah ciptaan ALLAH SWT kan, noks :)

...psssttt, time nengok pic zie aritu. Balik rumah terus belek muka Olin (nyau zie). Zie perhatikan betul - betul (since Olin pun nyau belang)...nan hado pun. Cehh. Nyau sekor ni je yg special kot :P











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SUKMA MAKE UP & BEAUTY
-- Click SINI Sekiranya uols memerlukan
khidmat make up :) Check out her site utk
tgk testimonial before n after transformation :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

ct cheery said...

a'ak lah..ada rabbit..comeynyer..hehe

My Life's Journey said...

Comelnya kucing ya yunk .. nang unik mukanya yunk (^_^)

C i k R e n e x said...

siszie kena lukis mcm kt gmbr tu kat olin baru nmpk arnb kot.hehe..

Pinkbubblegumprincess said...

hahahhaa lak mek try uak ngan miau kmk eh..

ArELeEz said...

nya-nyau ni wat muka seposenlah! syahdu je tgk. hu3..

Riena Haiqal said...

wah wah wah.. comel nya.. dan memang suratan dan kebetulan ni.. comel sangat

Misz Mieza said...

Ado rabbit! Hehehe.. Cutenya.. Click3 Nuff! ^^,

Zura Zue said...

ade kacuk tikus rupenye kucing nie...