Comel Lak dia Ber-Cool Fever. Hehe :D




Hari tu time Mikail demam...harus kooo beli cool fever utk Mikail. Kan Mikail demam panas. Utk kebahkan suhu panas dia. Beli 2 pack...but then, hanya pakai 1 pack tu je. Coz after that, suhu Mikail dah semakin menurun...

...buat parents-to-be, uols MUSTTT MUSTTT sediakan thermometer satu kat umah taw uols. Ianya sgtttt berguna bila anak kau demam :) Zie dah melaluinya sudah ^_-







Alolololo...caaayang anak mama! Kesian dia demam. Merah je kat kawasan mata n bibir dia. But now Mikail dah beransur pulih dari demam. Cuma skrg... hilang demam berganti plak dgn blocked nose dia :(

..kesian Mikail. Mcm-mcm je sakit anak aku ni. Sakit cari "ilmu" ni bak kata org tua-tau. Heee heee +__+











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

My Life's Journey said...

comelnya mikail tok ... cian nya demam yunk .. harap pas tok nya c sakit2 agik

Siti Asiah said...

cuaca skg tak menentu kan...anak Asiah pun pas naik campak...sblm tu muntah2...cian mikail demam...tapi geram jerk tgok dia...nak pelok2 jer tak yah pg kj...hihi

Dila Abdullah said...

dila pon da beli.. sebab masa tu dila demam.. alang2 beli untuk adult, terus beli tok baby punya sekali wpon 1bulan lagi je due date... nanti senang.. tapi dila beli yang bye-bye fever... kool fever macam tak jumpa je... tapi ok gak la..

akulah gerek nya said...

makin besar makin jelas dan nyata copy paste dillah...hehe...

ArELeEz said...

sediakn payung sebelum ujan! ;)

✿A I N A A✿ said...

alololo.. keciannyaaa.. semoga cepat sembuh ye mikail...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

semoga cepat sembuh ye mikail..

sian tengok sampai area mata merah2..

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

haiqal dah start batuk2 dah sekarang ni.. terus kitorang belikan dia ubat batuk dan kahak tu.. sian sangat la kalau budak2 demam ni... tak sanggup nak tgk.. tidur mereka jadi tak lena

Misz Mieza said...

Sakit nak meniarap, pastu merangkak, pastu berjalan, then bercakap.. Biasalah tu.. =)