Shopping Di Kedai Sendiri Lagi :P





Semalam zie beronline shopping kooo uols. Suami Zie awal-awal dah bank-in dgn zie RM150 utk zie shopping barangan baby dgn supplier zie. So merangkap...zie shopping di kedai sendiri lagi ler ni ea....hehe.

...kan dah ckp. Skrg dh ada blogshop sendiri, tak nak dah kooo shopping kat website lain. Haha :P Meh terjah apa yg zie rembat ek :)

::
::
::
::
::
::

Sara Kids Dress - Brown Flower
Price: RM45 (exclude postage)
**Click SINI to view




Sara Kids Dress - Bubbles Polkadot
Price: RM45 (exclude postage)
** Click SINI to view




Batman Pyjamas - Brown Stripes
Price: RM35 (exclude postage)
** Click SINI to view





3 barangan di atas ni, utk anak-anak buah suami Zie...hehe. Dress yg brow flower tu, utk anak abg suami, Safiya. Dress  bubbles polkado tu plak, utk anak adik suami... Risya :) Meanwhile Batman Pyjamas tu plak...

..buat anak kakak suami zie, Amar. So Siap sudah tugasan zie membeli belah dgn supplier zie. Hikhikhk





Nike Prewalker Shoes - Yellow Black
Price: RM25 (exclude postage)
** Click SINI to view




Lamaze Wrist Rattle
Price: RM9.90 (exclude postage)
** Click SINI to view


2 barang ni plak...well, anak sendiri mesti ada gak maaaa. Harus kooo zie rembat utk Mikail sekali. Zie belikan dia prewalker shoes Nike tu dgn Lamaze wrist rattle tu :) Prewalker tu plak...hanya dpt di pakai bila umur dia 6 bulan.

...itu je size yg kecil. Meanwhile wrist rattle tu plak...sampai nnti, after cuci...akan suroh Mikail pakai ^_^ Tak sabar nah nak tunggu my order ni sampai. Utk barangan baby...ianya ready stock ea. Bukan Pre-Order. 

So pd yg nak shopping barangan baby...meh ke kedai zie ^_-

::
::
::
::
::










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

✿A I N A A✿ said...

ishh comelnyaaaa baju baby girl yg first tuu... rasa nk beli utk ank buah je

MARIA LIZA said...

cantikkan baju sara kids ni..I know her owner sbb dulu selalu jumpe owner die masa zaman breastfeed baby

Riena Haiqal said...

wah murah dan sangat2 suka tgk la... (^_^)

Misz Mieza said...

Comel2nya.. Harga pun berpatutan.. Tak sabar nak ada baby sendiri, nak pakaikan baju lawa2..