Lunch di Atok Kopitiam




Hari jumaat lepas, my future sis-in-law (Chu) ajak gi lunch sama-sama. At first dia nk lunch kat Tok Janggut Cafe...tp boleh plak koooo Tok Janggut Cafe tutup plak...haiya! Terpaksa ler weols change lokasi lunch weols.

...Chu ajak ke Atok Kopitiam je la. Zie lak...on aje. Since Zie selalu lunch bertiga dgn my colleagues (Felice & Ms. Wong)...harus ko ajak dorg sekali. Hehe




See...suruh Felice jd photographer weols. HAHA. Zie tak byk sgt tangkap gak. Oh ye, blogger Eva pun turut join our lunch ea. Lupa lak nk gtaw kat atas td. hehe. Lama tak jumpa dia...semakin pretty koo budak sorg tu. hehe..

...wahhh, budak aku panggil dia kau! Walhal muda setahun je dari zie. Terasa diri sudah tua bah bila dh beranak ni...hahaha.





Inilah menu Zie, Chu dan Eva -- Butter Chicken Rice :) Sedap memang sedap. But for zie..since zie ni pemasin org nya...terasa tawar ler plak. But for others...ianya sgt nangis! hehe. Felice lak teringin sgt nak makan ni gak. Tp dia takut ada tepung jagung di gunakan.

...Amoi sorg tu tak leh mkn something yg ada corn. Dia elergik. Kang tercekik plak dia nanti...naya masuk sepital. Huhu. So dia pick aje lah "save menu" which is rendang ayam....huhu.










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

5 comments:

Misz Mieza said...

Nyum2! cam sedap jer menu Zie order tu.. Gluppp!~

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt

Huhu..sofia punye cafe pun tutup arinih..tp nsb baik ade parents kat umah..so balik umah lunch kt umah hehe :)

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

uuuuuu nyam2 ..menu nampak sedap yunk ..buat kmk lapa baru jak hihi

Riena Haiqal said...

wah sekali sekala makan ramai2 best juga tu... semua cantik2 sangat... saya ada nampak gambar korang di Instagram Chu dan Eva..

Myra Jay said...

Owh, kalau tepung jagung pun still alergik ke? Bukan dah olah ke tepung tu.. :)