Eyes Blink On Me At ONE TIME ^_^ **Just For My Own Record Ea**


Teruja ah Zie bile terserempak dgn bilangan readers blog Zie at one time koo nyah. Tahap tertinggi yg dulu, takat 32 readers jek. But now...IT's 40 READERS WEH!!! tenkiu uols....tenkiu.

Terase dihargai ler plak penulisan Zie ^_^ **nangis terharu nih kooo ala²...haha** Btw, pd yg ade tggalkan komen² kat blog Zie but then Zie lommmmmm lg menjengah blog² uols, mintak ampun ea noks...

Almaklumlah kan, zie nan ade tenet kat umah :( Kat opis lak, Zie super duper busy plus line tenet super lembap...walau ape² pun, cepat atau lambat...Zie akan bertandang gak ke blog uols.

Take and give maaa and be friendly pd other bloggers, baru meriah dunia blogging nih, am i rite uols??? ^_^ hehehe














Princess Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

zazahashim said...

huhu..ramainye..

psttt yunk, semlm aku mc..sbb tue la xde nmpak komen aku semlm..huhu

Aishah Malik said...

kak zie!!!!! saya datang lagi hehehehe

fie92 said...

btl2! hehe.. slm sis.. sy nie silent reader blog sis since last year lagi, baru sekarang nak 'tunjuk muka'.. hehe.. miss ditactor mesti tgh jeling2 mnja kat sis skrg nie kn? rasanya dia pun slalu jenguk blog sis, dats y dia beriya-iya nak block intrnt explorer tue, takut kna hentam kt blog.. :p

Zumie said...

smlm aku nampak 32 readers syg....congratsss

Ena said...

Kdg bile kat umah pun belum tentu ade mase nak jengah tenet nie zie.. x pe wat pelan2.. janji p kan zie.. :)
tahniah la zie.. raders zie dah banyak camntu.. bile la turn akak lak camtu kan!.. hikss

shahrul said...

huyooo,..rmai gile tu kak..
bagos2..maken ramai yg meminati kecelotehan dan ngomel2 akak yang sporting nih.hehe..

:P

Redbloodsnow said...

♥ FIE92
-->> wslm cyg. haaaa baru ko nk tunjuk muke after jd reader since last year ea. mehhh ckit akak nk babap ngan buluh, mehh mehh..hahaha

pssttt a'ah kot. tuh yg die beriyer² nah nk block akak dr bertenet kan. keji ahhhhh Miss ditactor tuh..puiii puii

mya said...

uuuuu 40 orang tu. best best..

zh-ena said...

ramainya..mmg meriah

Isteri kepada Suami said...

hehehe...tahniah zie...kiter nak berkawan kat alam maya nih...bukan gune chatter jer skg nih...berblogging pun blh dpt kawan kannnn

regards,
Triplesmiley

:-: LilacMessy :-: said...

wah.. soka2.. nak lepak tempat akak jer la ary2.. meriah nih..

>_<

Unknown said...

so far kak zie tak penah menghampakan i lg.. wee..

mmuahhxX! =.=

fie92 said...

haha.. baru hari nie angin nak 'perkenalkan' diri tue wujud.. guna rotan je la, if guna buluh nnti msk hspital, tak dpt pula jenguk blog sis nanti, hehe.. pui pui dia skali, baru padan dengan muka miss ditactor tue! :p

Izzatul Azma said...

aku salah sorang penyumbang statistik ko.. wpun ko makin lama dah macam makin lupa kat aku.. tskkkk :P