Need A Favor -->> Siapa Tahu Camne Nak Buat Order Form???


Salam n Morning uols ^_^ Pagi² buta nih Zie need a favor lg dari uols...hehe. Camne ek nk buat order foam cam ala² gnie. Ade sape² taw x??? If ade...

....sila tunjuk ajar ku sifu :P hehehe Zie need it ASAP noks...TQ :)











Princess Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Lady Dyla said...

try g cni kak.. http://www.response-o-matic.com/

Asfan Ash said...

nah jawapannye

http://www.formspring.com/ga-orderforms?ga=ordf,order%20form&gclid=CManwfablqACFQMsawodmQ_tcw

benda ni bagus jugela kalau nak gne

Redbloodsnow said...

♥ DYLA & ARC
-->> okie dokie...tenkiu²


:P

Cinda... said...

zie nak wat pe ngan order form tu?
ada wat blog utk jual2 plak ke?
hehhehe -> saje nak nyebok pagi2 nie.. ahaks!!

Qib said...

tu la pasai, tngok kt blog bisnes macam hebat sangat kan?

Aishah Malik said...

kak zie, try ni.. http://www.response-o-matic.com/

zazahashim said...

yunk, ko nak bukak blog jualan ker?nak jual ape?kraft ek..hehe

Unknown said...

dini tau kot cmne.. dia kan ade wardrobe.. =]

mini_ace said...

hehe. asal nak order form ne. nak jual apakah? guess n CnK ke

zh-ena said...

nak wat business tu ker

shahrul said...

hahahaa...
walaupon saye blajo mende-mende ni dlu, tapi semuanye da tinggal habuk je dalam otak ni kak..memang tak tau dah..
tau godek korek pasang pc je skang..
hehe,soi kak~~~!!

;p

:-: LilacMessy :-: said...

wah.. byk eh y dh kasik.. so, messy tayah la nyebok2 yerk..

cciitt!! messy un9 mlm.. heee..

:P