If Uols Panggil Dia Dgn Panggilan KAKAK... SILA HORMATI DIA! Titik


Pic #2 (credit to Kak Ina)




Pic #2 (credit to Kak Ina )



Gara² dua pic nih kan, Kak Ina kena kutuk oleh annon yg bagi zie teramat sgt lah kurang ajar. Elok panggil die KAKAK tp x hormati dia, asal? Sumpah uols bila Zie terbaca ttg kes Kak Ina nih...zie jd sebak taw.

Uols nk bc x ape komen si annon tuh x? meh zie tayang.




see...x baik kan kuarkan statement gitu. Kalau itu dh tudung fav dia, biarlah. Mcm zie gak nih haaa....tudung itammmmm gak Zie sarung, tudung ituuu gak yg zie pakai. Sbb senang di pakai bah.

...klo x suke bace blog sseorg, sila lah jgn gi terjah blog itu. its simple bah. Oh ye, zie baru 1st masok blog dia. Sian die taw kena penangan lalat :( I can feel how she felt... been in her situation. thats why blog zie, zie set moderate n x allow annon komen.


Shoutbox pun zie remove forever, sumanya gara² lalats.










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blogshop Eazy Catalyst
-->> Click SINI! if interested
nk beli pure virgin coconut
oil for your health purpose :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-->> Here! utk lihat pakej ::






P/S:
-->> buat kak ina, ampunnn
kakkkk, rembat pic akak tnpa
kebenaran. Ampunnnn ampunnnn.
hehe...akak sabar ea :) hugs.





Redbloodsnow Copyright©
<--- Nanged it if u like. Thanx :)

36 comments:

Myra Jay said...

Ksian kat kak ina, ntah2 dia jeles kot xkena panggil..sapa tau.. oppsss..

Unknown said...

apa cerita ni zie??

Unknown said...

sakit hati bace komen tu..eeeii jaahatnyeeeeeeeee....

Unknown said...

hurm ssh nk kate..!!!

hans said...

yups
kecoh juga pasal benda nih
biasalah
anon2 nih
ada je benda mereka xpuas hati
aku pun xtahu la kenapa
yups,aku pun amalkan apa yg ekau suruh tu
kalau xsuka sesuatu blog jgn datang baca
haih
apa2pun kesian dkt akak tu

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

Wahidah said...

tk respek langsung org lg tua dr die..main sembur je..aperda...budi pekerti tu kan amalan mulia

Nurmala Mazlan said...

Zie, mmg kurang ajar kan diorg ni..Akak pon pernah kena jugak..Akak rasa zir ada baca kot yg anon komen blog aka cakap suami akak hensem tp akak buruk cam hensem & the beast...Cam gampang kan diorg ni

::PoRcUpiNe:: said...

Huhu..
kesian akak tu..
Padahal die xkaco sesape pon..

Die p event tu pon bukan pakei wit sape2 pon....

Xpaham haku...

Yann said...

ooo tedah kakak ya.. sapa kuang ajaq glak ya tek kak? huhu. sukati jak.

CikPuanMiera said...

stupid nah org tu.
grrrrrr

Whoopz said...

Kalau dah berani k0men org, beranikan je la t0njolkan diri..

angelycious said...

HISH! Kuang hajaq tol la D: bia la dye na pkai ape pon dye nak~ Pengecut je yg brani post cetu gne noname. Kalau brani sgt da lame tunjuk blog dye sndr >:|

Qib said...

kihkihkihkih..

jht mult betoi33

ardinihumaira said...

dasat gilesss pengkomen itu. dengki tol.. sekati orang lanak pakai tudung sama ke apa... pelik tol... tak leh tengok orang senang. ciit

Unknown said...

how dare org xbername 2...
eee..
tah2, jeles ngn kak ina 2..
huh..

Isteri kepada Suami said...

heeeee...kurang ajar nyee...takd adab langsung la...tanak tngan die tuh ngan paku supaya dah tak boleh nak berblogging lagi..hahaha...pdn muke!!

regards,
Sofia Smiley

Unknown said...

ish3..
truknye org tu..
suka hati la kak ina nak wat ape ngn blog dia..
msti org tu jeles ngn kak ina..huhu~

malarang said...

kurang ajar btl la org tu..kalu x suka jgn baca blog org..dengil btl...

kak ina kl said...

ooo no hal nak ambik gambar..dan tq sudi buat N3 pasal ni..terharunya banyak yang sokong akak..terima kasih sekali lagi yer..

Aku Bah Nie Imah said...

huhuhu...kesiannya akk yer..

http://queenimah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

sarah mohamad said...

kesian nye . memang kurang ajar betul lah sapa yang cakap cam tuh . kalau dah tak suka jangan la masuk blog orang .

Weeda said...

sian k.ina...


pewitt zie...background baru..ada highheel lagi..=))

ezy eizyanie said...

manusia kan zie
memang suke xpuas hati ngn org lain
btol ckp zie
kalo xsuke blog org tuh xpyah bace
ni rajin2 kan diri nak bace
pastu post y bukan2
ish~
geram


have a nice day zie~

eLLy said...

ish ish ish .. ade gak manuSial cam tu ye

Unknown said...

eh siapa la ckp mcm tu

kak ina pon ada juga dtg blog yong..yong pon suka p blog beliau

xsukanya org ckp mcm tu..pengecut nya

serius yong pon terasa hati dgn statement mcm tu..kuang ajar btol..sedey nya T__T!!!

Asmi Asmidar said...

kejam nyer anak saper tue..eh , niy la dasar org berhasad dengki..suketi dea laa..org niy mmg dasar tak leh nak tgok org laen senang.sabar jerla. . bia org buat kite jgn kite buat org. . .

mie said...

sampai macam tu skali...
ada saja xkena ek..

Dee jaffar said...

saye suke entry ne.. :) sgt best..

pRincESs_N said...

dem..kuang ajaq btol..sian kak ina tu...

apsal ekk klo org nk kondem ni x brani dedah name..pengecut...

attyfir said...

kty pun ade tudung feveret ..kaler itam..beli sampai 3 jenis yg sama kaler yg sama ..sbb suka..rasanya mmg ari2 pakai itu g keje..kang ade le org kutuk kty ni kang.huhuuhhuu..

apa punya org ler..

Unknown said...

kcian kat kak ina..tak bek nyer la..org berblog bknnyer nk glemer ke ape...tak sukenyer org mcm tu

Cendana Kasih said...

Dia jeles kat Kak ina yang sememangnya fofular kot.. (kata budak u, tp akal fikiran macam budak tadika)

chik star said...

humm mcm2 kn.
as pon sensitif taw klo babitkan org yg lebh tua ,budak2 ..

aperla dorg ni kn.
ade je yg tak puas ati.

azzey said...

Zie; betol tu. x sker sudah. jgn baca dan jgn singgah.ni kutuk2 plak.....huh!

akuzle ayu said...

1. tq, zie 4 having this n3... sbgai sokongan utk kak ina kesyngan kiter neh... bagi akak, if i hv a mum like her, i will definately proud n support her... akak dh jmpa live ngan k ina time screening Rapunzel tuh, mmglah dier ramah sesgt, siap promo2 akak n blog akak lagih... itu secara sukarela beliau... dh kener mcm neh... ishkhhh... mmg x patut ah...

2. 'anon' berkenaan sepatutnyer mendpt nota/otogerap dr Noh Hujan yg bertajuk 'awk busuk' itu krn dier lebey layak..bukan ka? hikhikhik..

3. 'bau' komen 'anon' berkenan mmg lebey busuk n jijik dr lalat...maybe langau leh sesuai utk dier... dh x glemer, nk cr glemer ngan cr mcm neh, tp mcm x der 'anu' plaks coz letak 'anon' ajer.... hwehwhewhe... meh2 kito rejam dior...

shahrul said...

bodo gile orang ni....xtau malu lgsung ckp cmtu..igt xtulis name,1hri nnt xkan ade org akan tau?ape la...xskolah al ko nih...ish3...

marah ni kak..marah nih..hehe.. :p