Uols THE BEST Lah! :)



Thanx uols pd udah bagi komen² yg berupa kata² semangat utk Zie kat entry -->> INI :) Zie terharu ssgt...ramai gak rupenya yg ambil berat ttg zie. Not Zie felt a lil bit better :) Alhamdulillahh...

...Oh ye, Zie nih kan, if zie down...mule lah zie jd jenis yg cepat terase. Itu ini nk sentap taw. Itu yg malas nk down². Thats y Zie selalu happy² je w/pun tgh down. Sbb x nak keDOWNan tuh ngaco mood.

UNLESS lah if dh x leh tahan lg cam arini haaa. Kan dah uols dgr pengakuan Zie nangis over kerja....haha. Dasar MS. DITACTOR tuh ah










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Hernee Nazir
-->> Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-->> Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©
<--- Nanged it if u like. Thanx :)

14 comments:

Unknown said...

hey u my frenzzzzzzzzz! <---sile bce ala mat saleh...

Dhea Ahmad said...

zie, itu lah salah satu kelebihan kita berkawan, mengeratkan silaturrahim.... always behind u dear

^nanie^ said...

zie comel..how r u?

amira faqihah said...

so akk xleh la ingat xde org pon care psl akk,,sebenanye,,ramai yg care dkt akk :)

Unknown said...

x smpat nk baca n3 tu lg..
nak gi bca la skang.~

Dee jaffar said...

Zie bt pe nak down kerana org lain zie.. buat pe nak nangis sbb cina kapir cam tu.. biase la zie.. org kapir dorg ne xsuke org islam.. dan mcm2 cara dorg nak jatuh kan kite but xsemua tu la zie..
Yaya dulu time keje kat Maxis pun alami bende yang same zie.. stress bagai2 dengan sales.. geram sangat2 sbb bos kedekot.. janji mcm2.. if dpt sales i bg u blablablablaa.. but mane janji2 ye.. CINA zie.. absolulately MUNGKIR JANJI...bila kita ada org buat mcm tu.. buat kite cam KULI.. HAMPAS dorg, besok bile kite dah berhenti.. company dorg sure jatuh.. cam company tmpt yaya keje tu la.. if zie nak resign make sure that zie dpt tmpt keje lain. if nak keje ngan Miss yg baik hati tu try la contact balik ngan Miss tu.. umm sedih la yaya zie cengini.. xmo sedih2 yea zie

Aku Bah Nie Imah said...

alalalala...xnak sedey2 kak zie...smile =)

azzey said...

Zie: Normal lah tu yunk! kdg2 okay....kdg2 x...mcm aku sekarang tgh ngantuk giler!

lily lotus said...

org kalau dah cantik. tension2 pun muka tetap maintain cantik. ok tak ayat pujuk akak tu :D

Izzatul Azma said...

always be strong ye syg. mmuah !

Asmi Asmidar said...

yeahhh. .we will always behind u k.zie sayang:)

Isteri kepada Suami said...

hehe...tuh lah gunanye kawan...bila sorg down yg lain akn bantu beri semangat..

^__^

regards,
Sofia Smiley

ardinihumaira said...

;) peluk meh3

Redbloodsnow said...

PUAN NANIE
-->> Isshhh bila plak zie nih comel...biase² jek la kak...huhu. Alahmdulillah zie sehat walafiat.

cume have a trouble sleeping lately nih :(