Dia Memang Suka Kasi Zie Suprise Suprise Bagai.. Hehe


Bile tgk Dillah dtg kat jumpa Zie if di tgn die ade paperbag paper bag bagai kan... Sureeeeeee tersenyum sampai ke tinga Zie sambut kedatangan dia...hahahaha. Well well, another more unexpected gift from him.

awww...soooo sweetttt :* mwahhhh






Tadaaaa!!! Nih ler die my suprise gift. Dillah belikan trilogi novel kegemaran Zie weh. Wahhhh...sokkaaaa SOKKAAAAA!!! Nih mesti kes bace blog Zie nih. Tuh pasal taw pe benda yg zie nk...hehe. Berguna gak blog Zie nih dlm relationship zie weh...hahahaha :P

Saaaayyaaangggggg tunang zie nih ah...hikss





Aikk??? asal kasi liquid protex ado sekali weh...hahahaha. According tuh dillah. Tuh free gift mase die beli novel tuh. so die letakkan sekali je benda alah tuh dlm paperbag.





Nih haaa liquid shower gel tuh. Sedap woooo pas pakai. Satu bdn ko berangin² menthol gitu...hehehe. Thanks syg!!! Xoxo...












Redbloodsnow Copyright©

27 comments:

oshinz said...

alololo.. bestnye dpt adiah ni. tros sayang lebih. hehe.

ardinihumaira said...

tuk aku tak de ke yunk? ;p


pssst... gara2 aku post nak coklat kisses lagi deen belikan aku kisses dan beberapa coklat lagi.. rugi aku tak cakap nak kereta feerero rocher ke ape.. ehhh kete ape tu miahahaha..


sonot kan dapat gift... dari cik tunang terchenta laks... aww rasa nak kasi pelok cium dan dan dan dan gtew kan..dan ape tah aku ni wakakaka lariiii

sarah shafie said...

bestnya..msti snyum je zie..kn?

farahfatihah said...

zie cepat2 baca t wat sinopsis tau!! hehe

Unknown said...

sonoknyer dpt hadiah...huhu
kalo surprise lg best kan...:)

Yaya said...

dulu kak yaya kaki novel..masa single la..mcm2 jenis novel gak beli, koleksi sampai beratus, tapi da kawen tak sempat baca..baca sinopsis novel pun tak sempat uwwwaaaaaaaaaaaaaa

pRincESs_N said...

sungguh memahami..bagsu2..

Zaty said...

wah...bertuah zie dpt tunang mcm dillah...=)

Unknown said...

bestnyaaa ko yang...
jeles sbb mr mikko x reti mo bg suprise utk aku weh....
sedey!!

zazahashim said...

bagus nah dillah nie...=)

Adeqq said...

Salam. Hi there ^____^

best tak cinta sufi? macam trilogi lepas ke tak?

Wahidah said...

alahai..bestnya zie ade suprise..nak gak..hahaa..zie ape khabar..rindu la pulak..:P

Mummy Dasy said...

sym smpi telinga ah awak kan...mmg best protex tu berangin, tp klu Daneen pki dia akan cakap "panas sabun ni" ape kes???

Unknown said...

alamak zie..itu novel terbaru RAM ea..hee akn diushar......
terima kasih kasi up dlm blog zie!

~BUTfulsay~ said...

best nyer la dpt adiah nih... suprise2 lg... hehe..

Era said...

boleh jadi model protex nih.haha

ceksumolek's said...

kasik la sinonsis sikit pasal novel nih.. mcm best jer..

Super Nia Hana said...

ekekeek..syokknyaaa....
pesl king tak bg watahsi surprise arr???

cam terbuai2 jek bila zie dapat hadiah..
dlm ati sellau kata
"er....k=nape king tak kasi pownnn"

Cinda... said...

best ke buku cite tu? nnti wat blog cite pasal buku cite tu plak ye.. hehehe

mmg sronok dpt suprise ni..enjoy ur day!!

Softtouch [Hanim] said...

baiknya dillah..tau je minat zie kan..ni syg lebih nie..he he he

~ mizzAmy ~ said...

wah... zie bagi amy idea lah. hahaha.. amy pun nak blog pasal apa yg amy nak lah. dengan harapan, si bf akan belikan. hahahahaha...

Isteri kepada Suami said...

bestnye dapat surprise...huhuh..suke suke

regards,
Triplesmiley

:-: LilacMessy :-: said...

tonyok jgn ta toyoh!!

^___^

Izzatul Azma said...

untung ada blog kan yang. leh gtaw apa2 secara indirectly. hihi

zana said...

x aci sungguh, bru je nk rayau gi OU carikan utk kak zie. hmpghhh ):

ismimaizura said...

bestnye kn dpt suprise dr org tersyg..best ke novel tu yunk?ak ni dh lma tgglkn zamn ulat buku ku..ekeke

shahrul said...

hahah...saye hampir terbeli ritu kak...sempat belek 2-3ms, tp nasib baik saye ni bkn hantu novel,so,letak balik ler..hehe..

:p